A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű Romance - Kodály Zoltán műveire Romance - Kodály Zoltán műveire Romance - Kodály Zoltán műveire Rómeó és Júlia Rómeó és Júlia Rómeó és Júlia Belső hangok Belső hangok Belső hangok Szegény Dzsoni és Árnika Szegény Dzsoni és Árnika Szegény Dzsoni és Árnika Bolero Bolero

XIII. Magyar Táncfesztivál<< vissza

Immáron 13. alkalommal rendezi meg a Győri Balett a magyar hivatásos táncegyüttesek legnagyobb országos seregszemléjét: a Magyar Táncfesztivált.

Magyarország professzionális társulatai a Győri Nemzeti Színház Nagyszínpadán, az alternatív, kísérletező előadások pedig a stúdiószínpadként szolgáló Kisfaludy teremben mutatkozhatnak meg. A III. Gyermek Táncfesztivál – mely június 21-24. között várja a legkisebbeket – ebben az évben is a Vaskakas Művészeti Központban kap helyet. A 2016-ban megújult arculatú szabadtér pedig ingyenes programokkal várja az érdeklődőket.
Minden évben valamilyen újítással rukkolunk elő. Ebben az évben szintén „fesztivál a fesztiválban” jelleggel megtartjuk Magyarország első online táncfesztiválját a FesztiválON-t, ahol 6 neves magyar kortárs táncművész a nézők virtuális bevonásával készíti el rövid produkcióját. 

Várjuk Önöket június 18-25. között Győrben, a XIII. Magyar Táncfesztiválon!

Program és bővebb információ: www.magyartancfesztival.hu

 

2018 • Győri Balett • Minden jog fenntartva! • ImpresszumMűködési dokumentumok