A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű Romance - Kodály Zoltán műveire Romance - Kodály Zoltán műveire Romance - Kodály Zoltán műveire Rómeó és Júlia Rómeó és Júlia Rómeó és Júlia Belső hangok Belső hangok Belső hangok Szegény Dzsoni és Árnika Szegény Dzsoni és Árnika Szegény Dzsoni és Árnika Bolero Bolero

Előadások<< vissza

Diótörő az Arénákban Online jegyvásárlás

Az ismert klasszikus balett monumentális díszletekkel és különleges látványvilággal karácsonykor. Csajkovszkíj időtálló zenéje, valamint az előadás kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes szórakozást nyújt 2X50 percben.
Az előadó a Győri Balett, amelyik az egyik meghatározó együttese a hazai táncéletnek, akik majdnem száz táncossal hozzák létre ezt a különleges előadást.A darab koreográfusa Ifj. Harangozó Gyula (Kossuth díjas koreográfus-rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok társaságának tagja) a Hófekérke rendező-koreográfusa, aki értő kézzel dolgozta át korábbi, a Wiener Staatsoper-ben nagy sikerrel játszott koreográfiáját kiegészítve közönségvonzó show és látványelemekkel.

A szólisták a moszkvai Bolsoj Balett szólistái, akik különleges technikai tudásuknak, valamint színészi képességeiknek köszönhetően a közönség kedvencei.

2018 • Győri Balett • Minden jog fenntartva! • ImpresszumMűködési dokumentumok