A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű A skarlát betű Romance - Kodály Zoltán műveire Romance - Kodály Zoltán műveire Romance - Kodály Zoltán műveire Rómeó és Júlia Rómeó és Júlia Rómeó és Júlia Bolero Bolero

Előadások<< vissza

XIII. Magyar Táncfesztivál Online jegyvásárlás

Immáron 13. alkalommal rendezi meg a Győri Balett a magyar hivatásos táncegyüttesek legnagyobb országos seregszemléjét: a Magyar Táncfesztivált.

Magyarország professzionális társulatai a Győri Nemzeti Színház Nagyszínpadán, az alternatív, kísérletező előadások pedig a stúdiószínpadként szolgáló Kisfaludy teremben mutatkozhatnak meg. A III. Gyermek Táncfesztivál – mely június 21-24. között várja a legkisebbeket – ebben az évben is a Vaskakas Művészeti Központban kap helyet. A 2016-ban megújult arculatú szabadtér pedig ingyenes programokkal várja az érdeklődőket.
Minden évben valamilyen újítással rukkolunk elő. Ebben az évben szintén „fesztivál a fesztiválban” jelleggel megtartjuk Magyarország első online táncfesztiválját a FesztiválON-t, ahol 6 neves magyar kortárs táncművész a nézők virtuális bevonásával készíti el rövid produkcióját. 

Várjuk Önöket június 18-25. között Győrben, a XIII. Magyar Táncfesztiválon!

Program és bővebb információ: www.magyartancfesztival.hu

 

2018 • Győri Balett • Minden jog fenntartva! • ImpresszumMűködési dokumentumok