AZ ELMARADT ELŐADÁSOK JEGYÁRÁNAK VISSZAIGÉNYLÉSE – JEGYPÉNZTÁR

AZ ELMARADT ELŐADÁSOK JEGYÁRÁNAK VISSZAIGÉNYLÉSE – JEGYPÉNZTÁR

Tisztelt Nézőink!

Az elmaradt előadásokra váltott jegyek visszatérítését a 2020. június 6-ig online kitöltött nyilatkozatok alapján az Interticket Kft. megkezdi. A online jegyek visszaváltása automatikusan történik. A folyamat lezárásáig szíves türelmüket kérjük.
Ezúton is köszönjük Önöknek, hogy többen csatlakoztak a #neváltsvisszajegyet szolidaritási akcióhoz, támogatva ezzel a Győri Balettet és művészeit.

2020. június 02-tól 2020. június 26-ig lehetőség nyílik a Győri Balett jegypénztárában vásárolt jegyek személyes visszaváltására: keddtől péntekig 9.00-15.00-ig. A járványügyi előírások betartását kérjük mindenkitől, szájmaszk viselése belépéskor kötelező!

Ha módjukban áll, támogassanak bennünket az elmaradt előadásokra vásárolt színházjegyek árának felajánlásával. Erre a Győri Balett jegypénztáránál kihelyezett nyilatkozatok kitöltésével van lehetőség.
Az elmaradt bérletes előadások pótlásáról, az újranyitásra vonatkozó szabályok ismeretében tudjuk majd tájékoztatni Önöket.
A SZÉP-kártyákkal vásárolt színházjegyeket készpénzre nem válthatóak, majd csak az előadások meghirdetését követően tudjuk cserélni.

Kérjük, a visszaváltásig őrizzék meg színházjegyeiket!