Rendező

Csepi Alexandra

Koreográfus

Velekei László Seregi- és Harangozó-díjas, Érdemes művész

Asszisztens

Artem Pozdeev

Jelmez

Nagyné Vass Katalin

Zene

Gryllus Vilmos

Szcenikus

Katavics Lajos

Bál, bál, maszkabál!
Minden jelmez készen áll,
Szól a nóta, messze száll:
Áll a bál, áll a bál,
áll a fényes maszkabál!

Egy borús napon nincs is jobb kaland, mint felfedezni a nagy ruhásszekrényt! Uccu hát! Elevenedjen meg minden, amit a 6 jóbarát talál: sapka. sál, hátizsák! A Győri Balett új, gyermekeknek szóló előadásában Gryllus Vilmos Maszkabál című lemezének hősei köszönnek vissza, egy nagy közös játék keretében.
Ajánlott korosztály: 0-6 éves

TÁNCITÁNCI
A Fiatalok a Fiatalokért program kiegészítéseként hoztuk létre 2020 júliusában a TáncTánci baba-táncszínházi programot, mely a 0-6 éves korosztályt célozza meg előadásokkal és foglalkozásokkal. A Győri Balett újításként szeretné bevonni művészetébe a csecsemő-baba korosztályt érzékelésük és mozgásfejlődésük korai szakaszában, mozgásfoglalkozások és specifikus előadás sorozatok útján. Fontos, hogy ez a műfaj nem időkitöltő a kicsik számára, hanem értéket közvetít, csak más „nyelvezettel”. A babaszínházi táncelőadásainkon szeretnénk olyan élményekre építeni, amelyek a kicsik mindennapjaiban is megjelennek. Eddig megvalósult előadások: Kippkopp és Tipptopp, Kippkopp karácsonya

Az előadás létrejöttét az Emberi Erőforrások Minisztériuma - az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatta!
A Maszkabál gyermek táncszínházi előadás megvalósítása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.